Neem nu contact op voor een GRATIS kennismakingsgesprek:

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Floor Blijenberg

Floor Blijenberg: Coach

Floor.jpg

Bio

De interesse voor sport en training is bij Floor begonnen toen zij wedstrijden schaatste. Tijdens deze periode zag zij veel gevallen van blessureleed en overtraining. Zij wilde graag mensen verantwoorde training bieden en daarvoor is juiste kennis en kunde een vereiste. Het heeft haar aangespoord om zich te verdiepen in trainerschap en het is tevens aanleiding geweest om fysiotherapeute te worden.

Sinds 2006 is zij werkzaam in de fitnessbranche en heeft ze voor grote bekende fitnessketens gewerkt als trainer, coach en manager. In 2011 richtte zij haar eigen personal training- en bootcamp bedrijf op en heeft ze met plezier vele mensen mogen begeleiden en trainen. In 2015 sluit zij zich aan bij het Powercoach team en het Fysio.com team als fysiotherapeute.

Opleidingen

  • CIOS
  • HBO Bachelor Fysiotherapie
  • Post-HBO Vitaliteitscoach & Personal Trainer CHIVO opleidingen

Specialismen

  • Preventie & revalidatie van blessures
  • Outdoor training
  • Lifestyle Coaching

Persoonlijke drive

Beter voorkomen dan genezen!” Als ik mensen train, dan wil ik dat het verantwoord gaat en draag ik er zorg voor om de juiste beslissingen te maken om samen een goed afgestemd trainingsprogramma samen te stellen. Ik train en begeleid vanuit een dualistisch perspectief, waar ik uitga van een benadering uit fysiek oogpunt en mentaal. Ik ben streng als het erop aan moet komen en er is ruimte voor een grapje. Trainen behoort gedisciplineerd te gaan, maar het moet wel leuk blijven!

“Mijn doel is een vertaalslag maken tussen coaching, fysiotherapie en personal training. Een combinatie die Powercoach biedt door de samenwerking met fysio.com.”