Neem nu contact op voor een GRATIS kennismakingsgesprek:

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Jori Goene

Jori Goene

Jori.jpg

Bio

Mijn hele leven heb ik altijd veel gesport en mijzelf uitgedaagd sneller, sterker en fitter te worden. Van turnen tot honkbal, verschillende vechtsporten tot krachttraining.

Sinds 2010 ben ik afgestudeerd aan de Academie van Lichamelijke Opvoeding en heb vervolgens les gegeven in het basis onderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Daarnaast ben ik in 2011 begonnen met het geven van sportles aan kids na schooltijd bij Woest Zuid.

In 2012 ben ik mijn eerste onderneming gestart: “ApenkooiGym” met het concept: sport en spel voor volwassenen. Uiteindelijk was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik in 2014 op wereldreis gegaan.Toen ik terug kwam ben ik begonnen als zelfstandig personal trainer en kwam ik terecht bij de Powercoach Studio.

Opleidingen

  • Academie Lichamelijke Opvoeding Amsterdam

Specialismen

  • Functional Training

  • Small Group Training

  • Bootcamp

Persoonlijke drive

“Bij een gelukkig leven hoort ook een gezond lichaam! Het is mijn passie om mensen te helpen en begeleiden om stap voor stap dichter bij hun persoonlijke doelen te komen. Het opzoeken van je grenzen en die proberen te verleggen is waar je door zult transformeren. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal!”