Neem nu contact op voor een GRATIS kennismakingsgesprek:

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Mo Barghouti

Mohamed Barghouti: Coach

Mo.jpg

BIo

Mohamed is in 2011 begonnen met zijn zoektocht naar kennis over het menselijk lichaam. Het begon voor hem bij een sportschool abonnement om de hoek. Zodra hij kennis begon op te doen merkte hij al gauw dat hij steeds meer en meer vragen had. Deze leergierigheid heeft er toe geleid dat hij in 2012 was begonnen aan de opleiding Fysiotherapie in Amsterdam. Gaandeweg de opleiding is hij als fitnessinstructeur bij SportCity gaan werken en begonnen met begeleiding geven. Niet veel later had hij calisthenics, bodyweight training, ontdekt. Zijn passie en vooral plezier voor beweging is hier tot stand gekomen.

Sinds 2016 is Mohamed uitgegroeid van fitnessinstructeur naar personal trainer. Daarnaast is hij werkzaam als fysiotherapeut en is hij bezig met het coachen, trainen en behandelen.

Opleidingen

  • HBO Bachelor Fysiotherapie

Specialismen

  • Calisthenics
  • Functional training
  • Voorkomen en revalidatie van blessures

Persoonlijke drive

“Mijn voornaamste doel als jouw coach is de kwaliteit van jouw beweging optimaliseren. Ik wil dat jij je fit en lekker in je vel gaat voelen en in staat bent om juiste balans tussen training, voeding en rust te waarborgen.”