Neem nu contact op voor een GRATIS kennismakingsgesprek:

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Noémie Williams

Noémie Williams

Noémie.jpg

BIo

Noémie komt oorspronkelijk uit België, maar haar interesse in sport heeft ze ontwikkeld op St. Maarten waar ze is opgegroeid. Op het kleine eiland wat veel te bieden heeft deed ze met name aan competitie zwemmen, maar ervaring in triatlons, kickboksen, martial arts en dansstijlen zoals modern, salsa en zouk heeft ze ook. Op heden is ze dol op haar nieuwe hobby crossfit!

In 2014 is ze afgestudeerd als fysiotherapeute aan de internationale opleiding European School of Physiotherapy (HvA) in Amsterdam. Hierna is zij als freelancer aan de slag gegaan in meerdere fysiotherapie praktijken en ook gelijk als fitness instructrice. Inmiddels heeft ze haar internationaal erkende personal trainer diploma gehaald, is ze hoofdpijn specialist en cranio-sacraal therapeut in opleiding.

Noémie houdt van de combinatie van fysiotherapie en personal training omdat personal training een grote rol kan spelen in preventie én revalidatie van blessures of andere aandoeningen, waardoor ze een completer plaatje aan de klant kan bieden.

Opleidingen

  • Bachelor of Science in fysiotherapie

  • Certified Personal Trainer – NASM (National Academy of Sports Medicine)

Specialismen

  • Preventie en revalidatie

  • Functional training

  • Hypertrophy (spiermassa vergroten) gericht op vrouwen

  • Massage

Persoonlijke drive

Wat mij vooral drijft bij deze baan is een switch te kunnen creëren in de levensstijl van een klant, en het aanleren van hoe je moet bewegen en waarom, want dan leer je de klant dingen wat hij de rest van zijn leven mooi kan meenemen, en heb je niet alleen impact op het beoogde resultaat, maar op zijn hele manier van denken over en begrijpen van zijn lichaam! Het idee dat ik een aanzienlijk positieve bijdrage kan hebben op de kwaliteit van iemands leven geeft mij veel voldoening!”