Neem nu contact op voor een GRATIS kennismakingsgesprek:

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

powercoach.JPG

Personal Training

Ontdek wat personal training en lifestyle coaching in de Powercoach Studio gelegen in Amsterdam Oud-Zuid inhoudt en wat onze kijk op training is! 

Personal Training

Bij Powercoach richten wij ons in de trainingssessies geheel op het individu, dus 1 op 1 samen met je trainer. Dit is de meest effectieve vorm van training en garandeert het behalen van resultaat.

We richten ons tijdens trainingssessies op het verbeteren van kracht, conditie, flexibiliteit, coördinatie en functioneel bewegen.

We geloven hierbij in lange termijn doelstellingen voor een duurzaam resultaat.

Bij ons staat niet alleen de techniek van de oefeningen centraal maar ook het optimaliseren van de natuurlijke bewegingspatronen waar je in het dagelijkse leven en in het beoefenen van sport mee te maken hebt.

Prijzen Personal Training

Een personal training sessie bij Powercoach duurt 60 minuten en kost 65,-. Onze prijzen zijn inclusief 9% btw, gaan per 10 sessies en worden vooruit betaald. We hebben verschillende trainers die allemaal hoogwaardig training geven en waar Powercoach garant voor staat. Wij zorgen voor de beste match tussen jou en 1 van onze trainers! Klaar voor een gezonde & actieve leefstijl?


Never, never, never give up!
— Winston Churchill